Sınıf Dizisi - 1. Bölüm Özeti - Konusu

Karadere Mahallesinin asiliği ve serseri ile nam salmış genci Umut en yakın arkadaşının ölümüne neden olduğu trajik bir olay neticesinde serseriliği bırakıp o güne kadar saygı göstermediği öğretmenleri gibi Tunceli' de bir köy okulunda öğretmenlik yapmaya başlar.

Bu süreç kardeşi Kaya'nın sınıf arkadaşı tarafından vurulduğunu öğrenince sona erer.Bunun üzerine hemen Karadere Mahallesine geri döner.Aradan tam altı yıl geçmiş bıraktığı herşey ve mahalle çok değişmiştir.

Özellikle bir zamanlar aşık olduğu kız olan Özlem onu karşısında görünce ondan hiçte ummadığı bir tepki görür.Bu arada kardeşi Kaya hastanede yoğun bakımda ölümle savaşırken oda kardeşini vuran Tarık 'ın peşine düşmüştür.

Peki ama sıradan bir öğrenci derste, birdenbire sınıf arkadaşının kafasına neden silah dayar…Neden yufka yürekli Tarık 2 insanın ölümüne ve birininde komaya girmesine neden olmuştu..Tarık, bu noktaya nasıl geldi?

Takip neticesinde kardeşinin vurulmasında Şeref'in ve işbirlikçilerinin parmağı olduğunu anlar..Kader onu altı sene önce sıkı dost olan ama şimdi düşman olmuş insanlarla karşı karşıya bırakır.

Ve Karadere Mahallesi'nde uzun süredir karanlıkta olanlar birbir ortaya çıkacaktır…

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Sınıf Dizisi Oyuncu Kadrosu